Εθελοντικές δράσεις του σχολείου μας-Πασχαλινό Bazaar

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, 

Σας ενημερώσουμε ότι το σχολείο μας συμμετέχει σε πρωτοβουλίες σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο που αποβλέπουν στην καθολική ανάπτυξη των δεξιοτήτων των μαθητών/τριών μας ως πολιτών του 21ου αιώνα. Για τον σκοπό αυτό επιθυμούμε τη συμπαράστασή σας στις εθελοντικές δράσεις του σχολείου μας.
Ειδικότερα, θα επιθυμούσαμε τη συμπαράσταση σας στη διοργάνωση bazzar στον χώρο του σχολείου με προϊόντα που δεν χρειάζεστε στο σπίτι σας ώστε να αγοραστούν εσωτερικά από τους μαθητές, τους γονείς και τους καθηγητές του σχολείου μας. Έτσι, τα παιδιά θα αφομοιώσουν την αξία της προσφοράς, του εθελοντισμού και της ανακύκλωσης.
 
Το πασχαλινό Βazaar θα λειτουργήσει στον χώρο του σχολείου την Πέμπτη 25/4/2024 και την Παρασκευή 26/4/2024 από τις 08:00 έως τις 14:00.
 
Επίσης, θα θέλαμε να ζητήσουμε τη βοήθειά σας για τη συγκέντρωση κάποιων προϊόντων για το Χαμόγελο του Παιδιού ώστε να προσφέρουμε στα παιδιά που έχουν ανάγκη για τις άγιες μέρες του Πάσχα.
Τέλος, σας επισυνάπτουμε το σχετικό έγγραφο για να συγκεντρώσουμε πλαστικά καπάκια στο σχολείο μας για να συνδράμουμε στην αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου για το σύλλογο παραπληγικών. 
Σας ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε υγεία και ευτυχία!