ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ 4ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

O Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Γυμνασίου Πύργου μετά την αναγγελία της θλιβερής είδησης της απώλειας του επί σειρά ετών αγαπητού εκπαιδευτικού του σχολείου μας Βασίλη Αγγελόπουλου αποφάσισε ομόφωνα να εκδώσει το ακόλουθο ψήφισμα ως ένδειξη πένθους και ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του:

«Ο Βασίλης Αγγελόπουλος υπήρξε ένας εκλεκτός συνάδελφος εκπαιδευτικός, ένας εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος. Υπηρέτησε με ήθος και προσήλωση το λειτούργημα του εκπαιδευτικού ως καθηγητής πληροφορικής και με πάθος τη δημόσια εκπαίδευση. Ήταν αξιοσέβαστος και αγαπητός σε όλους, συναδέλφους και μαθητές, καθώς διακρινόταν για την ευγένεια, το ήθος του, την απλότητα, την ηπιότητα του χαρακτήρα του, την κοινωνική του ευαισθησία, την αγάπη του για το θέατρο, την επιστημονική του αρτιότητα και την αγάπη του για την επιστήμη που υπηρετούσε αλλά και για το λειτούργημά του. Υπήρξε άνθρωπος με διάθεση για προσφορά τόσο προς τους μαθητές όσο και προς τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς.

Με πόνο τον αποχαιρετούμε και αποφασίζουμε:

1. Να εκφράσουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.
2. Να κατατεθεί χρηματικό ποσό αντί στεφάνου για φιλανθρωπικό σκοπό στη μνήμη του.
3. Να παραστεί ο Σύλλογος Διδασκόντων στην εξόδιο ακολουθία του.
4. Να αναρτηθεί το ψήφισμα στην ιστοσελίδα του σχολείου και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο».

Καλό σου ταξίδι, αγαπημένε μας Βασίλη! Θα παραμείνεις για πάντα στη μνήμη και στην καρδιά όλων των συναδέλφων και των μαθητών σου!

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Γυμνασίου Πύργου

 

1684254231026